Español - Català - Français - English - Deutsch


(Tornar a l'inici)
 


MÀQUINES D'ADREÇAR I TALLAR VARETES DE FILFERRO.


BUCH ha aconseguit uns equips de fàcil funcionament amb els quals adreçar i tallar filferro de diferents llargades i diàmetres resulta molt senzill. Les màquines consten principalment de:


Un o dos adreçadors giratoris en els quals es troben les toveres, el nombre i material de les quals depèn del material que s'ha d'adreçar.

Un sistema de d'arrossegament format per un, dos o tres jocs de corrons, segons el model de màquina. Els eixos que formen el grup estan degudament tractats, muntats sobre rodaments i immersos en bany d'oli.

Un sistema de tall que pot ser mecànic o hidràulic i que en tots dos casos la senyal de tall la rebem de la mateixa vareta que estem tallant.

Una bancada de sortida i recollida de varetes. La longitud de la bancada dependrà de les varetes de filferro que s'han de tallar.

Un equip electrònic que incorpora un temporitzador que atura la màquina en cas d'interrupció del pas regular del filferro i un comptador - pre-selector programable per al nombre de varetes desitjat. Alguns models disposen de variador de freqüència.  FILFERRO CORRUGAT

FILFERRO LLIS

Nou sistema de redreçament per filferros llisos

Regulació automàtica de la posició dels adreçadors mitjançant polsadors.