Español - Català - Français - English - Deutsch


(Tornar a l'inici)
 


MÀQUINES DE DOBLEGAR CNC


L'equip de doblegat automàtic per a la fabricació de peces de filferro en tres dimensions, marca BUCH, és la resposta perfecta a la demanda de producció de prototips i de sèries petites i mitjanes.


Aquests equips es caracteritzen per la seva flexibilitat i cost insignificant d'utillatge, permetent un "Just in Time", d'acord a les necessitats del client.


El doblegat del material es fa a partir de rotllo. La màquina va avanšant i fent doblegats successius del filferro mitjanšant els carros de doblegar d'accionament mecànic.


Degut a la concepció de la màquina existeix la possibilitat de, mitjanšant un suport giratori, actuar amb l'alimentador des del lateral o des de la part posterior. Això permet una gran facilitat de preparació per fabricar peces de gran varietat i de diferents mesures.


Els carros de doblegar, que porten un conjunt de lleva i contralleva, amb un perfil estàndard que permet els diferents avanços i posicionats de les eines de doblegar, es poden fixar en qualsevol punt de la circumferència de la taula i amb qualsevol orientació respecte al centre de la mateixa. Un del carros es pot situar a la part posterior de la taula perquè actuï perpendicularment a la línia de doblegat.


El comandament electrònic, de control numèric, és de programació còmoda i senzilla. Està disponible en varis idiomes. Les mesures d'introducció es donen en mil·límetres. El programa de la màquina s'ha fet de manera que s'han de combinar les lleves per fabricar la peça amb el menor nombre de passos possible. La experiència en la programació s'adquireix de forma ràpida, aconseguint resultats, tan de producció com de qualitat, molt satisfactoris en un reduït interval de temps.